De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo

Veelgestelde vragen

Welkom op de veelgestelde vragen pagina van  HC Indoor Padel. Hier hopen we dat je de antwoorden kunt vinden op de meest voorkomende vragen die gesteld worden over onze accomodatie en faciliteiten. Indien je nog steeds niet tevreden bent met het antwoord, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen. Veel plezier met het spelen bij HC Indoor Padel!

Algemeen

Moet ik lid worden om te padellen?
Nee, wij hanteren een 'pay and play' principe bij HC indoor padel. Je betaalt dus enkel de momenten dat je bij ons komt spelen. Groot voordeel je zit nergens aan vast.
Kan er op locatie omgekleed en gedoucht worden?
HC indoor padel zit in het prachtige sportcentrum Het Blauwe Meer. Het sportcentrum beschikt over ruime kleedkamers met douches. Bezoekers van HC indoor padel kunnen gebruik maken van de kleedkamers en douches. In de padelhal zijn ook lockers aanwezig waar je (waardevolle) spullen in kunt opbergen.
Is er altijd iemand aanwezig?
Bij HC indoor padel staan wij voor onze bezoekers en leden klaar. Binnen onze ruime openingstijden zal er niet altijd iemand aanwezig zijn. Tijdens drukke momenten weet je ons, of onze trainers, wel altijd te vinden. Kom je een keer spelen en weet je niet hoe padel werkt? Geen probleem stuur ons een mail en wij zullen je ontvangen.
Welke schoenen moet ik aan?
Wij adviseren om te spelen op padelschoenen. Staan deze niet bij jou in de kast? Via onze partner Padeldistrict kun je deze bestellen. Het spelen op ander schoeisel is ook toegestaan. Let hierbij op dat de onderkant van de schoenen schoon zijn en ze geen spikes of noppen bevatten!
Ik heb geen padelracket of ballen, kan ik komen spelen?
Bij HC indoor padel kan je rackets of ballen (eenmalig) huren of kopen. Via Playtomic kan je tijdens de reservering aangeven of je een racket of ballen wilt huren. Wij zorgen ervoor dat deze materialen klaarliggen bij jouw gereserveerde baan. Ben je dit vergeten aan te geven, geef dit aan op locatie of wanneer niemand aanwezig is telefonisch.
Is er ook een mogelijkheid om kleding te kopen?
Padel speelt het fijnst in goede sportkleding. Wij raden aan om te spelen in kleding waarin je ballen kan wegstoppen, zoals een broek of rok met zakken.

HC indoor padel heeft een eigen kleding lijn ontworpen van hoogwaardige kwaliteit. Kom gerust langs in onze shop en wij zullen je voorzien van advies. Binnen 14 dagen heb jij je HC indoor padel sportkleding in huis.
Hoe kan ik andere spelers ontmoeten?
HC indoor padel organiseert op verschillende momenten evenementen zoals toernooien en toss activiteiten. Hierdoor kom je gemakkelijk in contact met andere padelspelers. Daarnaast is het ook mogelijk om als individu een lessenreeks te volgen.
Wat kan ik verwachten bij HC indoor padel?
Een prachtige padel locatie met hoogwaardig en goed onderhouden padelbanen! Tijdens het wachten is vervelen ook niet nodig. Je kan actief bezig blijven met onder andere tafeltennis en teqball. Het sportcentrum beschikt over een gezellige horecagelegenheid waar ja na het spelen kan genieten van een welverdiend drankje. Vanuit de horeca heb je perfect zicht over onze 3 padelbanen. Wij zijn uniek in de regio!

Reserveren

Hoe boek ik een baan?
Een padelbaan is eenvoudig te boeken via de Playtomic app of via onze website. De Playtomic app is eenvoudig in gebruik en als padel-fan een must om te hebben. Zoek op locatie: “Dinxperlo”, vink je gewenste dag en tijdstip aan en je krijgt direct een overzicht van de beschikbaarheid van onze banen. Tijdens de reservering kan je aangeven of je rackets of ballen wil bij huren. De betaling gaat via Ideal, creditcard of speeltegoed op Playtomic.

Wanneer je met meerdere spelers speelt kan je voor de groep in 1 keer betalen, maar ook is het mogelijk om enkel je eigen deel te betalen. De app stuurt jouw medespelers dan direct een betaalverzoek. 48 uur vooraf aan de reservering dient het gehele bedrag betaald te zijn.
Reserveer hier direct »
Hoe ver van tevoren kan ik reserveren?
Bij HC indoor padel kan je 21 dagen vooruit een padelbaan reserveren. Wil je een speciaal evenement organiseren, zoals een bedrijfsuitje of kinderfeestje, mail ons voor alle mogelijkheden.
Bekijk de beschikbaarheid »
Ik zie geen beschikbare banen, hoe kan dat?
Dan zijn waarschijnlijk de banen gereserveerd of je probeert verder dan 21 dagen vooruit te boeken.
Kan ik een boeking annuleren?
Tot 48 uur voor de reservering kan je zelf via Playtomic jouw reservering annuleren. Het bedrag van jouw betaling wordt na enkele dagen teruggestort op je rekening.
Ben ik verplicht te reserveren via Playtomic?
In principe wel, hierdoor blijft het voor iedereen overzichtelijk en is de beschikbaarheid van de banen voor iedere speler zichtbaar. Lukt het reserveren niet? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar de tarieven voor lespakketten en materialen? 

Voor de lessen en materialen hebben we aparte pagina's ingericht waarop meer informatie te vinden is. Klik op één van de onderstaande knoppen om deze pagina's te bekijken. 

Openingstijden

Maandag

07:00 tot 23:00

Dinsdag

07:00 tot 23:00

Woensdag

07:00 tot 23:00

Donderdag

07:00 tot 23:00

Vrijdag

07:00 tot 23:00

Zaterdag

07:00 tot 23:00

Zondag

07:00 tot 23:00

Bekijk ook:

Contact opnemen?

Adres

De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo
Plan mijn route » 

Telefoon

E-mail

Website gerealiseerd door Designotive