De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo

Evenementen

HC Indoor Padel is meer dan alleen een plek om te spelen. Wij organiseren regelmatig diverse evenementen voor onze leden en bezoekers zoals: toernooien, clinics en sociale activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een competitief of recreatief evenement, er zit voor iedereen wat tussen!

Onze evenementen zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op onze indoorbanen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om je eigen evenement te organiseren bij ons, zoals een bedrijfsfeest, teambuilding activiteit of privéfeest.

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een evenement bij HC Indoor Padel neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag bij het plannen en organiseren van een geslaagd evenement op onze locatie. Volg onze website en sociale mediakanalen voor updates over komende evenementen en activiteiten. We zien je graag bij een van onze toekomstige evenementen.
Try- out pakketten
Voor maar 14,50 inclusief materiaal. Bij HC Indoor Padel bieden we een proefpakket aan voor mensen die het spelletje padel willen ontdekken en nieuw zijn in deze sport. Tijdens deze clinic leggen we alle basisregels uit, en gaan we aan de slag met de eerste basislagen van padel. De les wordt gegeven door een ervaren padel-coach, die je alles kan uitleggen over deze geweldige sport. De clinic duurt 60 minuten en inschrijven is mogelijk individueel of per duo via Playtomic
Laddercompetitie
Doe jij ook mee aan de laddercompetitie van HC Indoor Padel en misschien kroon jij je wel tot de koning van HC. De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten, maar ook een uitstekende manier om beter te worden in padel en nieuwe leden te leren kennen. Het zorgt voor meer binding binnen de club!

Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijd padel. De lager geplaatste speler daagt een hoger geplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie de laddercompetitie wint. Alles is bij te houden via de app Clubladder en deze komt binnenkort online. Tijdens de laddercompetitie speel je altijd samen met dezelfde partner.
Vrouwen Clinic
Begin jij net met padel en wil je graag de basisvaardigheden van padel leren? Bij HC Indoor Padel bieden wij een vrouwen clinic aan. Tijdens de clinic zal je spelen met spelers van dezelfde speelsterkte. Een groep bestaat uit 3 of meer spelers en is onder begeleiding van een van onze ervaren padel-coaches.
King of the Court
Twee keer per maand spelen we in het weekend King of the Court bij HC Indoor Padel. King of the Court start met een spannend moment: de loting. Wie mag op welke baan de eerste wedstrijd spelen. Het doel van dit event is de laatste wedstrijd te winnen op baan 1. Bij King of the Court speel je meerdere padelwedstrijden samen met jouw partner. Om de dertig minuten wordt er gewisseld. Sta je op dat moment op voorsprong? Dan schuif je een baan omhoog. Sta je op dat moment achter? Dan ga je een baan omlaag. Door het doorschuifsysteem komen de meest gewaagde teams automatisch tegenover elkaar. De twee teams die in de laatste ronde op baan 1 terechtkomen spelen een finale voor de hoofdprijs. Alle overige padelspelers verzamelen zich rond het centre court en moedigen aan. Win je de finale op baan 1. Dan mag jij en je parter zich de King of Queen of the Court noemen. King of the Court is inclusief materiaal en ballen. In totaal wordt er 90 minuten gespeeld. Enthousiast geworden, schrijf je dan snel in via Playtomic.
Kids padel
HC Indoor Padel gaat starten met padelles voor kinderen. Wil je jouw kind kennis laten maken met padel? Geef je kind dan snel op! De kids padellessen zijn elke woensdag en vrijdag gedurende 5 weken. Kinderen in de leeftijdscategorie tussen de 6 en 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. De kosten zijn € 12,50 per les inclusief racketverhuur en begeleiding van een opgeleide kids docent.

Vul onderstaand formulier in als je geïnteresseerd bent in een evenement.


Benieuwd naar de tarieven voor lespakketten en materialen? 

Voor de lessen en materialen hebben we aparte pagina's ingericht waarop meer informatie te vinden is. Klik op één van de onderstaande knoppen om deze pagina's te bekijken. 

Openingstijden

Maandag

07:00 tot 23:00

Dinsdag

07:00 tot 23:00

Woensdag

07:00 tot 23:00

Donderdag

07:00 tot 23:00

Vrijdag

07:00 tot 23:00

Zaterdag

07:00 tot 23:00

Zondag

07:00 tot 23:00

Bekijk ook:

Contact opnemen?

Adres

De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo
Plan mijn route » 

Telefoon

E-mail

Website gerealiseerd door Designotive