De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo

Over HC Indoor Padel

HC Indoor Padel is opgericht door twee vrienden Hidde en Chieljan. Allebei geboren en getogen in Dinxperlo. Samen hebben zij al jaren ervaring met deze sport en beoefenen het meerdere keren per week. ‘Al drie jaar lang rijden we heen en weer naar buitenplekken om padel te spelen, ook in de winter tijd, wij kwamen er al snel achter dat padel in de winter niet aantrekkelijk is’. Uit deze vraag zijn beide vrienden aan het werk gegaan. In de regio zijn veel outdoor banen, maar deze zijn of veel bezet, of je moet lid zijn, of het weer laat het niet toe om te spelen. ‘op een geven moment trokken ze de stoute schoenen aan en was het plan geboren: een indoorhal in Dinxperlo, zodat iedereen in deze regio kennis kan maken met deze geweldige opkomende sport’. ‘Ik zal toch nog even wat toevoegen over waarom padel in de winter niet aantrekkelijk is, padel is namelijk anders dan tennis omdat je gebruikt maakt van glazen wanden. Als die glazen wanden nat of beslagen zijn kan je geen potje padel spelen zoals het hoort, de bal komt namelijk niet meer omhoog’.

HC Indoor Padel is opgericht zodat mensen in de regio Dinxperlo en omstreken een gezellig plek hebben om padel te spelen. Iedereen is bij deze club welkom zonder dat je ergens aan vast zit. Bij ons staat sportief met elkaar omgaan en gezelligheid hoog in het vandel. Door onze ervaring in de padel sport zijn er verschillende banen getest, en met trots kunnen we zeggen dat we een van de betere banen hebben. De gezelligheid is ook aanwezig bij het blauwe meer, de horeca is geopend voor een bakje koffie of lekker pilsje naar het sporten. Tijdens het uithijgen in de horeca heb je prachtig zicht op de banen en kan je het spelletje bekijken. Bij HC Indoor Padel zijn er verschillende mogelijkheden denk aan: senioren-padel, kids-padel, try-out pakketten maar ook bedrijven zijn welkom voor een uitje. De banen zijn in overleg ook af te huren voor grote evenement denk aan sportdagen of vriendenuitjes.

Benieuwd naar de tarieven voor lespakketten en materialen? 

Voor de lessen en materialen hebben we aparte pagina's ingericht waarop meer informatie te vinden is. Klik op één van de onderstaande knoppen om deze pagina's te bekijken. 

Openingstijden

Maandag

07:00 tot 23:00

Dinsdag

07:00 tot 23:00

Woensdag

07:00 tot 23:00

Donderdag

07:00 tot 23:00

Vrijdag

07:00 tot 23:00

Zaterdag

07:00 tot 23:00

Zondag

07:00 tot 23:00

Bekijk ook:

Contact opnemen?

Adres

De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo
Plan mijn route » 

Telefoon

E-mail

Website gerealiseerd door Designotive