De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo

Lespakketten

Wil jij kennis maken met de sport padel of wil je juist je techniek verbeteren? Kom dan snel naar HC Indoor Padel en boek een van onze lessen. Onze lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer(s) die zijn opgeleid door de Nederlandse Padelbond.

Het inschrijven voor een les kan via het inschrijfformulier. Wij delen de lesgroepen naar niveau in, zodat de spelers binnen een groep dezelfde speelsterktes hebben. Uiteraard wordt er gekeken naar een gezamenlijke beschikbaarheid. De groepen starten wanneer er minimaal 4 deelnemers zijn. 

Heb je al een groep verzameld met vier bekende vrienden of familieleden en wil je samen een les boeken? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt je groep inschrijven via het inschrijfformulier, noteer bij opmerkingen de namen van jouw padelgroep. De indiener van het inschrijfformulier wordt automatisch de contactpersoon. De contactpersoon is verantwoordelijk dat alle informatie ook bij de overige spelers terecht komt. Prijzen hieronder zijn per les, indien je met meerdere spelers een les afneemt kun je dit bedrag delen door het aantal deelnemers.

Let op: Voor onze lessen mogen er maximaal 4 deelnemers meedoen. 
Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die we aanbieden.

Try- out les (ook te boeken via Playtomic)
Bij de Try-out les bieden we een proefpakket aan voor mensen die het spelletje padel willen ontdekken en nieuwe zijn in de sport. Tijdens deze clinic leggen we alles basisregels uit, en gaan we de eerste basislagen van padel samen oefenen. De try-out les is inclusief baanhuur, materiaal en geschikte padeltrainer. Je kan deze try-out twee keer boeken, daarna raden we aan om een lessenreeks te nemen aangezien je de basisregels naar twee keer kent van het spelletje padel.
Aantal deelnemers: 1 - 4.
Tijdsduur: 1 x 1 uur
Prijs: €74
Lessenreeks van 5 weken
In deze serie van 5 lessen gaan we aan de slag met de belangrijke aspecten van de sport. Hierbij worden alle padelslagen getraind en leer je meer over de techniek van padel. Daarnaast geeft de trainer jouw tijdens het spelletje tactische tips. De lessenreeks is inclusief baanverhuur, materiaal en geschikte padeltrainer.
Aantal deelnemers: 4.
Tijdsduur: 1 x 1 uur
Prijs: €370
Lessenreeks van 10 weken
In tien weken tijd probeer we je alles te leren over het spelletje padel. Elke padelslag wordt specifiek getraind en veel herhaald. Je krijgt tactische tips om tijdens een potje padel je tegenstander te verschalken. Tijdens deze tien weken kom je veel aan het oefenen en krijg je de tijd om elke slag te trainen. De trainer zal je ten alle tijden ondersteunen en helpen om elke week stapje vooruit te gaan. De lessenreeks is inclusief baanverhuur, materiaal en geschikte padeltrainer.
Aantal deelnemers 4.
Tijdsduur: 1 x 1 uur
Prijs: €740

Meld je hieronder direct aan!


Benieuwd naar de tarieven voor lespakketten en materialen? 

Voor de lessen en materialen hebben we aparte pagina's ingericht waarop meer informatie te vinden is. Klik op één van de onderstaande knoppen om deze pagina's te bekijken. 

Openingstijden

Maandag

07:00 tot 23:00

Dinsdag

07:00 tot 23:00

Woensdag

07:00 tot 23:00

Donderdag

07:00 tot 23:00

Vrijdag

07:00 tot 23:00

Zaterdag

07:00 tot 23:00

Zondag

07:00 tot 23:00

Bekijk ook:

Contact opnemen?

Adres

De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo
Plan mijn route » 

Telefoon

E-mail

Website gerealiseerd door Designotive